News Flash:

Tocana de legume

16 August 2012
3498 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3-4 cepe
3 cartofi mari
2 dovlecei
fasole verde (galbena pastai)
5 rosii
1 morcov
2 ardei
marar verde

Mod de preparare:


Se taie legumele bucati si se pun la fiert (fara ceapa si ardei) separat se calesc ceapa si ardeiul, se adauga rosiile taiate  si se continua inca 5 minute calirea. Cand legumele sunt fierte se adauga  acest amestec, se potriveste de sare si se mai lasa inca 5 minute sa fiarba impreuna. La sfarsit se adauga mararul taiat marunt.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cepe cartofi dovlecei fasole verde galbena pastai rosii morcov ardei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2876 viz    0 com
2165 viz    0 com
2181 viz    0 com
3305 viz    0 com
2794 viz    0 com
2586 viz    0 com
3646 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1700 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015283 (s)