News Flash:

Tocana de curcan cu pasta de ansoa

3 Aprilie 2013
1162 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

700 g pulpe de curcan
1 ceapa
1 lingurita de pasta de ansoa
1 lingura de capere
1 pahar de vin alb
2 catei de usturoi
4 linguri de ulei de masline
300 ml supa de legume
piper
sare

Mod de preparare:

Dezoseaza pulpele de curcan si taie-le bucatele mici. Separat, intr-o tigaie, caleste putin in ulei de masline usturoiul si ceapa taiata julien. Cand ceapa capata o culoare aramie, adauga si carnea de curcan si lasa-le sa se caleasca inca 5 minute, apoi condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Apoi toarna vinul alb si lasa-le sa mai fiarba pana cand acesta se evapora. Adauga caperele tocate si pasta de ansoa, amesteca-le si pune si supa de legume, apoi lasa-le sa mai fiarba inca 20 de minute la foc mediu.
Tocanita de curcan cu capere se serveste calda, presarata cu frunze proaspete de patrunjel.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete tocanita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1342 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017355 (s)