News Flash:

Tocana de ciuperci cu smantana

30 Mai 2014
4586 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg de ciuperci champignon (sau de alt tip, daca doriti)
smantana
o ceapa verde
patrunjel verde
lapte
un ardei gras
o lingura de faina
piper
sare

Mod de preparare:

Se curata ciupercile, se spala si se taie felii mai mari sau mai mici, dupa preferinta. Ceapa si ardeiul se toaca marunt. Se calesc toate acestea in ulei 10 minute la foc potrivit. Se adauga o lingura de faina amestecata cu niste lapte, sare si piper dupa gust. Cand sunt fierte ciupercile se adauga patrunjelul tocat si se serveste cu smantana.

sursa: retete-vegetariene
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene retete ciuperci tocanita ciuperci retete rapide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2283 viz    0 com
4316 viz    0 com
1071 viz    0 com
1018 viz    0 com
1203 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1562 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020557 (s)