News Flash:

Tocana de ciuperci cu pulpe de pui

20 Decembrie 2012
2035 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g ciuperci
900 g sos pentru paste
60 ml ulei de masline
1 ceapa rosie tocata
1 kg pulpe de pui taiate cubulete
3 catei de usturoi tocati
500 ml apa
1 lingura oregano

Mod de preparare:


Incingem uleiul intr-o oala la foc mare si punem puiul, ceapa si usturoiul la rumenit timp de 10 minute. Adaugam sare si apoi sosul, apa si oregano. Amestecam si reducem focul la minim. Lasam sa fiarba asa timp de 40 de minute, pana cand se ingroasa sosul. Adaugam ciupercutele si lasam sa mai fiarba 5 minute, amestecand ocazional.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci ceapa rosie apa oregano oala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1355 viz    0 com
1846 viz    0 com
1304 viz    0 com
2891 viz    0 com
2499 viz    0 com
1853 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1695 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013438 (s)