News Flash:

Tocana de ciuperci cu mamaliguta calda

4 Noiembrie 2013
2190 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

1 kg ciuperci
2 cepe
1 pahar suc de rosii
1 legatura patrunjel
2 linguri faina
sare
piper
boia

Mod de preparare:


Se curata ciupercile, se opresc doar palariile, se calesc in ulei, apoi se scot si se lasa deoparte.Se pot folosi si piciorusele, dar sunt mai atoase si eu prefer sa le folosesc la altceva.
Se toaca marunt ceapa si se caleste in doua linguri ulei, pana devine sticloasa. Se adauga sucul de rosii, sarea, piperul si se completeaza cu o cana de apa.Se lasa sa fiarba. Adaugam apoi ciupercile si lasam sa mai dea in cateva clocote. Se face un rantas din faina si apa rece si il punem peste sos, amestecand continuu sa nu faca cocoloase.Dam intr-un clocot apoi oprim focul si presaram patrunjel verde tocat marunt. Se serveste calda, cu mamaliguta.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1249 viz    0 com
3526 viz    0 com
1330 viz    0 com
24125 viz    0 com
2777 viz    1 com
3415 viz    0 com
2487 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1745 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020406 (s)