News Flash:

Tocana de ciuperci cu mamaliguta calda

4 Noiembrie 2013
2154 Vizualizari | 1 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6663 RON (+0.0073)
USD: 4.0270 RON (+0.0049)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 kg ciuperci
2 cepe
1 pahar suc de rosii
1 legatura patrunjel
2 linguri faina
sare
piper
boia

Mod de preparare:


Se curata ciupercile, se opresc doar palariile, se calesc in ulei, apoi se scot si se lasa deoparte.Se pot folosi si piciorusele, dar sunt mai atoase si eu prefer sa le folosesc la altceva.
Se toaca marunt ceapa si se caleste in doua linguri ulei, pana devine sticloasa. Se adauga sucul de rosii, sarea, piperul si se completeaza cu o cana de apa.Se lasa sa fiarba. Adaugam apoi ciupercile si lasam sa mai dea in cateva clocote. Se face un rantas din faina si apa rece si il punem peste sos, amestecand continuu sa nu faca cocoloase.Dam intr-un clocot apoi oprim focul si presaram patrunjel verde tocat marunt. Se serveste calda, cu mamaliguta.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1198 viz    0 com
3463 viz    0 com
1289 viz    0 com
23876 viz    0 com
2691 viz    1 com
3246 viz    0 com
2390 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1585 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017120 (s)