News Flash:

Tocana de ciuperci cu dovlecei

13 Iunie 2014
2513 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g ciuperci
850 g dovlecei (cantariti fara coaja)
2 catei usturoi
3 linguri ketchup
1 ceapa mare
1 praz mic (doar partea alba)
2 felii gogosar (ardei gras)
1 morcov foarte mic
1 felie telina (cat un deget)
1 frunza dafin
1 lingura rasa faina
ulei pentru prajit
200 ml apa
boabe de piper
sare

Mod de preparare:


Calim ceapa si prazul, pana devin translucide. Adaugam morcovul si telina rase fin si gogosarul tocat marunt. Continuam sa calim pana se inmoaie. Adaugam dovleceii taiati cuburi mari si stingem cu apa. Adaugam usturoiul tocat, sare, boabe de piper, frunza de dafin si dam in cateva clocote, la foc mic (in jur de 5 minute), cu capac. In acest timp calim ciupercile. Cand sunt calite le punem langa dovlecei.
Mutam totul intr-un vas termorezistent, adaugam ketchup-ul amestecat cu o lingura de faina si dam vasul la cuptor pentru 20-30 minute.
Cand se ingroasa sosul mancarea este gata.

 sursa: culinar.timpul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete tocana tocana ciuperci retete dovlecei retete post
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3927 viz    0 com
2789 viz    0 com
2477 viz    0 com
1890 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1768 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022710 (s)