News Flash:

Tocana de ciuperci

5 Noiembrie 2012
2518 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri de faina
1 kg de ciuperci
3 cepe
2 ardei grasi rosi
2 morcovi
cimbru
200 g pulpa de rosii
patrunjel
piper
200 ml vin alb
sare

Mod de preparare:


Ciupercile le curatam, le spalam, dupa care le taiam felii. Calim ceapa in putin ulei incins, cand a devenit aurie adaugam morcovii dati prin razatoare. Dupa ce s-a calit putin impreuna cu ceapa adaugam ardeii tocati, rosiile pasate, ciupercile si vinul. Lasam sa fiarba putin impreuna, dupa care adaugam apa cat sa acopere ciupercile. Adaugam cimbrul si acoperim oala, lasam sa fiarba la foc mic amestecand din cand in cand. Faina o amestecam cu putina apa dupa care adaugam peste ciuperci si lasam sa fiarba cca 10 minute. La final potrivim de patrunjel si condimente dupa gust.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete tocane retete tocanite retete vegetariene retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4106 viz    0 com
6723 viz    0 com
2164 viz    0 com
3099 viz    0 com
1907 viz    0 com
2180 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1611 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014968 (s)