News Flash:

Tocana de cartofi cu carne de oaie

25 Ianuarie 2012
6111 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Tocana de cartofi cu carne de oaie
Ingrediente:

1 kg pulpa de oaie
1,5 kg cartofi
2 cepe
2 linguri untura de porc (puteti inlocui cu ulei)
2 linguri boia de ardei de buna calitate
sare
cateva boabe de piper
cateva frunze de dafin
  
Mod de preparare:

Carnea o spalam bine si o taiem bucatele apoi o punem la fiert in apa rece. O lasam sa dea cateva clocot apoi o strecuram. (Aceasta operatiune nu e obligatorie insa eu o fac pentru a mai scoate din gustul de oaie).

Topim untura si calim ceapa tocata marunt, apoi adaugam carnea. Amestecam 2-3 minute si adaugam boiaua. Mai lasam putin si adaugam apa cam o palma deasupra carnii. Punem frunze de dafin, cateva boabe de piper si lasam sa fiarba la foc mic.Cand carnea este fiarta adaugam cartofii curatati si taiati mai mari, sare si lasam sa fiarba. Puteti adauga impreuna cu ceapa si 2 ardei kapia taiati cubulete, eventual si un morcov.
Tocana de cartofi cu carne de oaie pregatita de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi cepe ulei sare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1307 viz    0 com
1490 viz    0 com
3086 viz    0 com
2124 viz    0 com
1528 viz    0 com
1117 viz    0 com
1323 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1667 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015797 (s)