News Flash:

Tocana de cartofi cu carne de oaie

25 Ianuarie 2012
7005 Vizualizari | 0 Comentarii
Tocana de cartofi cu carne de oaie
Ingrediente:

1 kg pulpa de oaie
1,5 kg cartofi
2 cepe
2 linguri untura de porc (puteti inlocui cu ulei)
2 linguri boia de ardei de buna calitate
sare
cateva boabe de piper
cateva frunze de dafin
  
Mod de preparare:

Carnea o spalam bine si o taiem bucatele apoi o punem la fiert in apa rece. O lasam sa dea cateva clocot apoi o strecuram. (Aceasta operatiune nu e obligatorie insa eu o fac pentru a mai scoate din gustul de oaie).

Topim untura si calim ceapa tocata marunt, apoi adaugam carnea. Amestecam 2-3 minute si adaugam boiaua. Mai lasam putin si adaugam apa cam o palma deasupra carnii. Punem frunze de dafin, cateva boabe de piper si lasam sa fiarba la foc mic.Cand carnea este fiarta adaugam cartofii curatati si taiati mai mari, sare si lasam sa fiarba. Puteti adauga impreuna cu ceapa si 2 ardei kapia taiati cubulete, eventual si un morcov.
Tocana de cartofi cu carne de oaie pregatita de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi cepe ulei sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1348 viz    0 com
1550 viz    0 com
3141 viz    0 com
2228 viz    0 com
1589 viz    0 com
1157 viz    0 com
1376 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1602 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015169 (s)