News Flash:

Tocana de cartofi cu carnati

27 Noiembrie 2013
1753 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 carnati
6 cartofi mari
sare
piper
ulei
2 linguri bulion
1 morcov
2 cepe
2 ardei
patrunjel verde

Mod de preparare:

Spalam, curatam si tocam legumele pentru tocanita. Punem cateva linguri de ulei intr-o cratita, punem cratita pe foc si adaugam ceapa tocata atunci cand uleiul s-a incins. O lasam la calit timp de doua minute, amestecand si avand grija sa nu o ardem, apoi punem ardeiul tocat, morcovul si cartofii in momentul in care legumele s-au inmuiat putin, punem in cratita carnatii de porc taiati bucati mai mici si ii tinem la foc mediu pana cand aceastia incepe sa isi schimbe culoarea.
Acoperim vasul cu un capac si lasam tocanita de porc sa fiarba inabusit la foc mic. Dupa aceea adaugam patru linguri cu pasta de tomate si mai lasam tocanita de porc cu cartofi la foc pentru alte zece minute.
La sfarsit, condimentam tocanita cu sare si piper dupa gust si adaugam patrunjelul tocat marunt.
Se poate servi cu acritura.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1641 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019417 (s)