News Flash:

Tocana de carne de porc

3 Februarie 2014
1768 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

350 g pulpa de porc
5-6 ciuperci
o ceapa mica
100 ml lapte
1 lingura smantana
faina
sare
piper
boia

Mod de preparare:

Se calesc pulpa de porc, ceapa si ciupercile. Cand sunt calite se adauga boia, sare, piper si apa si se lasa la fiert cca 45 min. Intre timp se amesteca bine 1-2 linguri de faina cu laptele si smantana pana se omogenizeaza bine iar la final se toarna in cratita cu fiertura. Se mai lasa pe foc cca 5 minute. Se poate servi cu mamaliguta sau macaroane.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete tocana tocana porc tocana smantana retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1292 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019494 (s)