News Flash:

Tocana cu ciuperci

24 Februarie 2014
1009 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 sfert de cana de ciuperci uscate
125 ml de apa clocotita
435ml lapte
435 ml supa de pui
1 sfert de lingurita de sare
110 g malai
80 g parmezan ras
2 linguri ulei de masline
6 catei de usturoi
4 ceape
100 g unt
200 g ciuperci Pleurotus
200 g ciuperci champignon
200 g ciuperci elvetiene
125ml vin alb sec
6 crengute de cimbru
1 sfert de ceasca patrunjel

Mod de preparare:

Pune mai intai cipercile uscate intr-un castron mic si toarna apa clocotita peste ele. Amesteca laptele, supa de pui si sare intr-o cratita si adauga treptat malaiul si amesteca incontinuu aproximativ 30 de minute. Adauga un sfert din parmezan si mai amesteca putin pana se omogenizeaza. Incinge uleiul intr-o tigaie si adauga usturoiul, ceapa, apoi ciupercile taiate marunt, untul, vinul, cimbrul si lasa-le sa fiarba 5-6 minute.
Mamaliga moale cu tocana de ciuperci se serveste calda, cu parmezan si presarata cu patrunjel taiat marunt.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete tocana mamaliga tocana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1908 (s) | 34 queries | Mysql time :0.036310 (s)