News Flash:

Tocana cu carne de vita si porumb

5 Februarie 2014
3006 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g carne de vacuta taiata cubulete
4 cartofi taiati cubulete
6 morcovi mici (baby carrots)
1 cutie rosii in bulion
boabele de la un porumb fiert
sare
600 ml supa de vacuta

Mod de preparare:

Cartofii, morcovii si porumbul se pun in oala. Se sareaza un pic carnita de vacuta si se adauga peste legume. Deasupra se pun rosiile si 600 ml supa de vita si se lasa la foc mic timp de 8 ore.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete tocana retete carne sfaturi tocanita retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1493 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013256 (s)