News Flash:

Tocana cu carne de vita

27 August 2012
3536 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g cubulete de carne fiarta
100 g mazare
1 cartof
1 morcov
150 g paste
1 telina verde
1 l apa

Mod de preparare:

Spalam legumele si le tocam marunt. Le punem apoi la fiert timp de 20 de minute. Adaugam pastele si mai lasam sa fiarba 10 minute. Scurgem legumele si pastele si retinem apa. Procesam toate ingredientele intr-un blender, adaugand apa pentru a regla consistenta piureului.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare cartof morcov paste telina verde apa blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1643 viz    0 com
1126 viz    0 com
2564 viz    0 com
5307 viz    0 com
2043 viz    0 com
1709 viz    0 com
1154 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1684 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019618 (s)