News Flash:

Tocana cu carne de vita

27 August 2012
3581 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g cubulete de carne fiarta
100 g mazare
1 cartof
1 morcov
150 g paste
1 telina verde
1 l apa

Mod de preparare:

Spalam legumele si le tocam marunt. Le punem apoi la fiert timp de 20 de minute. Adaugam pastele si mai lasam sa fiarba 10 minute. Scurgem legumele si pastele si retinem apa. Procesam toate ingredientele intr-un blender, adaugand apa pentru a regla consistenta piureului.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare cartof morcov paste telina verde apa blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1688 viz    0 com
1172 viz    0 com
2612 viz    0 com
5565 viz    0 com
2091 viz    0 com
1761 viz    0 com
1202 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1488 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013227 (s)