News Flash:

Tocana cu carne de porc si fasole

28 Februarie 2013
1209 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 grame carne de porc
10 grame unt
100 grame fasole
1/2 lingurita rozmarin uscat
1 morcov
1 tija de telina
200 ml lapte
1 ceapa
1 lingura faina
patrunjel tocat
ulei de masline
supa de legume
sare
piper

Mod de preparare:


Lasa fasolea la inmuiat peste noapte. A doua zi, indeparteaza pielita. Toaca marunt ceapa, morcovul si telina. Incinge uleiul impreuna cu untul si caleste legumele impreuna cu rozmarinul. Lasa legumele pe foc pana cand se inmoaie.
Adauga apoi carnea de porc si caleste timp de 10 minute, dupa care presara faina si amesteca. Asezoneaza cu sare si piper si adauga laptele. Lasa sa fiarba timp de o jumatate de ora la foc mic. Adauga supa si fasolea boabe si lasa sa fiarba pana cand boabele devin moi. Cand mancarea este gata, asezoneaza cu parunjel. Tocanita de porc cu fasole boabe se serveste cu salata de muraturi sau salata verde. Se recomanda vin rosu.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt fasole rozmarin uscat morcov lapte ceapa faina patrunjel tocat sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1437 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013991 (s)