News Flash:

Tocana cu carne de oaie - Cum sa o prepari ca sa fie cat mai gustoasa

6 Martie 2017
1956 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

o pulpa de oaie
2 cepe mari
2 ardei kapia sau gogosari
aprox 1 kg cartofi cu coaja rosie
300 ml bulion
sare
ulei
cimbru
piper
2-3 frunze dafin

Mod de preparare:


Carnea o cumparam gata transata in felii mai grosute ca sa nu ne mai chinuim noi acasa sa taiem osul. O punem in apa rece la fiert si cand apa clocoteste, lasam sa fiarba 5 minute apoi aruncam apa.

Adaugam apa din nou, de data asta doar cat sa acopere carnea si lasam sa fiarba la foc mic completand mereu cand scade apa. Punem si cateva boabe de piper si 2-3 frunze de dafin.
Cand carnea este aproape fiarta, lasam sa scada apa de tot si adaugam putin ulei. Lasam sa se rumeneasca frumos si adaugam ceapa si ardeiul taiate fideluta. Amestecam usor timp de cateva minute sa se caleasca si legumele si adaugam cartofii curatati si taiati cubulete mai mari. Completam cu bulion, punem putin cimbru, sare si lasam sa fiarba acoperit la foc mic pana se fierb cartofii.
Servim cu muraturi.

sursa: haisagatim
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tocana carne tocana oaie retete pasti retete miel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1711 (s) | 26 queries | Mysql time :0.014950 (s)