News Flash:

Tocana cu carne de miel - I se spune si stifado

8 Iulie 2016
1207 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg de cartofi
cca 300 gr de carne de miel mai grasa
3 ardei (grasi, kapia)
4-5 rosii
1 mana de ceapa verde
1 pastarnac
1-2 ardei iuti dupa gust
2 felii de lamaie
1/2 radacina de telina
1 pahar de vin rosu
1 mana de patrunjel proaspat
ulei de masline cu usturoi
ulei de masline cu chili
petale de sare de mare cu piper grunjos
 
Mod de preparare:

1. Intr-o tigaie incapatoare am turnat 3-4 linguri de ulei de masline cu usturoi si 3-4 linguri de ulei de masline cu chili
2. Am calit ceapa verde tocata, pentru 2-3 minute, apoi am adaugat bucatile de carne.
3. Pentru cca 5 minute am prajit un pic carnea si am adaugat pastranacul si telina date prin razatoare.  Le-am mai lasat pe toate la foc moale sa-si schimbe gusturi si arome pentru inca 3 minute.
4. Dupa ce s-au inmuiat bine telina si pastarnacul, am adaugat ardei, rosiile si 2 felii de lamaie tocate mai grosolan.
5. Dupa inca 5 minute am adaugat cartofii taiati cuburi si 1 cana de apa si le-am lasat toate la capac sa scada pentru 10 minute.
6. La sfarsit am adaugat patrunjelul tocat, sare de mare si piper rajnite grunjos
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete miel mancarica miel stifado stifado miel tocana carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1474 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019501 (s)