News Flash:

Tocana Boeuf Bourguignon

17 Iulie 2013
1487 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg carne de vita
100 g bacon
20 cepe medii
1 morcov mare
250 g ciuperci
1 catel de usturoi
3 lingura faina
100 ml supa de vita
250 ml vin rosu sec
1 lingurita zahar
3 linguri ulei de masline
sare
piper si alte condimente

Mod de preparare:

Taie carnea in cuburi mai mari, morcovul in rondele, iar ciupercile in jumatati. Intr-o cratita, pune la incins uleiul si frige carnea pana ce se rumeneste. Scoate carnea si in uleiul ramas prajeste baconul. Cand este gata, scoate-l si fierbe inabusit ceapa, ciupercile si morcovii pana ce se inmoaie.
Scoate legumele, iar in sosul ramas adauga inapoi baconul si carnea de vita, usturoiul, zaharul si faina. Amesteca ingredientele, adauga vinul, supa si condimentele. Cand tocanita Boeuf Bourguignon este aproape gata, adauga legumele si lasa tocanita inca 5 minute pe foc.
Tocanita savuroasa Boeuf Bourguignon se serveste cu paste, orez sau cartofi natur, alaturi de un vin rosu de calitate.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bacon morcov mare ciuperci faina sare cratita boeuf bourguignon
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2357 viz    0 com
2521 viz    0 com
1406 viz    0 com
1211 viz    0 com
1322 viz    0 com
1189 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1725 (s) | 25 queries | Mysql time :0.014672 (s)