News Flash:

Toba de porc traditionala

15 Decembrie 2016
1514 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6618 RON (0.0000)
USD: 4.0162 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 limba de porc
1 kg sorici
2 kg carne de porc cu grasime
800 gr ficat de porc
1 caciulie de usturoi
3 foi de dafin
1 lingura sare de mare
2 cepe
1 lingura condimente
1 lingurita boabe de piper
putin piper negru, proaspat macinat
1 lingurita coriandru
1 stomac de porc

Mod de preparare:

1. Curata soriciul foarte bine.
2. Spala limba si ficatul de porc.
3. Fierbe carnea vreo 60 de minute. Din cand in cand indeparteaza spuma.
4. Dupa 60 de minute pune in oala frunzele de dafin, limba, ceapa, sarea de mare si boabele de piper.
5. Dupa inca o ora de fiert adauga ficatul. Mai lasa la fiert vreo 20 de minute, dupa care indeparteaza de pe foc.
6. Scoate din oala carnea, limba si ficatul. Strecoara apa si pastreaz-o (o vei folosi mai tarziu).
7. Dupa ce s-au racit, taie marunt ficatul, carnea, soriciul si limba. Potriveste-le de sare.
8. Amesteca 230 ml de supa cu usturoiul zdrobit, coriandrul si piperul macinat.
9. Coase stomacul de porc la un capat.
10. Umple stomacul, toarna putina apa in el (apa in care au fiert ingredientele), coase-l si pune-l la fiert vreo 35-40 de minute. La fel, e bine sa fiarba in aceeasi apa in care au fiert ingredinetele.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

toba porc reteta toba
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1567 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018508 (s)