News Flash:

Toba de casa

13 Decembrie 2011
2076 Vizualizari | 0 Comentarii
Toba de casa
Ingrediente: 1 stomac de porc 1 kg muschi de porc 1 kg carne de la gat 2 picioare si urechile porcului limba 250 g slanina 1/2 kg ficat 1 foaie de dafin piper boabe sare Mod de preparare: Mai intai se spala bine si se parlesc picioarele si urechile. Soriciul se rade cu cutitul, se spala din nou si se  albeste prin frecare cu malai. Se pun apoi sa fiarba intr-o oala mare, plina cu apa rece, adaugandu-se boabe de piper, sare si foaia de dafin, pentru aroma. Din cand in cand se spumeaza. Separat se pun la fiert limba, ficatul, carnea macra de la gat si muschiul. Cand furculita patrunde usor in carnea din prima oala, se adauga ingredientele din a doua. Nu se pune capac pe oala. In momentul in care carnea se desprinde de pe os, inseamna ca este gata de fiert. Dupa ce se racoresc putin, in apa in care au fiert, se taie totul in cuburi potrivite, se amesteca cu slanina taiata felii si se potriveste de sare si piper. In timp ce fierbe carnea, se pregateste stomacul de porc. Acesta se goleste, se rade cu lama unui cutit si se spala de mai multe ori. Se freaca usor cu malai, se clateste si se lasa la scurs. Dupa aceea se umple cu carnea fiarta si taiata. La final, se pune un pahar mare din zeama in care au fiert toate ingrediente Apoi se leaga toba la capat si se pune la fiert, daca e posibil, chiar in apa in care a fiert carnea, in jur de doua ore. Cand este gata, se lasa sa se raceacsa in zeama in care a fier, dupa care se scoate si se lasa la rece pana a doua zi. sursa articol: retete-on-line.ro sursa fotografie: bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

perisoare limba stevie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1084 viz    0 com
3469 viz    0 com
1650 viz    0 com
2520 viz    0 com
1087 viz    0 com
2308 viz    0 com
2083 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1563 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013488 (s)