News Flash:

Toate gospodinele raman cu gura cascata cand vad ce usoara e reteta de pasca poloneza. O sa regreti ca nu ai preparat-o si tu pana acum

10 Aprilie 2017
430530 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

75 g zahar pudra
1 ou mare
100 g unt
150 g faina
150 ml de lapte
2 linguri cacao
1 plic praf de copt
2 plicuri de zahar vanilat

Pentru umplutura:
2 oua mari
500 g branza
150 g zahar
2 plicuri de zahar vanilat
1 lingura faina
100 g stafide

Pentru glazura:
3 linguri de apa
3 linguri de cacao
1 lingura de unt
4 linguri de zahar

Mod de preparare:

Se amesteca si se freaca bine oul cu zaharul pentru blat. Apoi se adauga untul la temperatura camerei si se mai amesteca pana se omogenizeaza. Faina se cerne si se amesteca cu praful de copt, zaharul vanilat si cacao. Se incorporeaza laptele peste amestecul de ou si faina si apoi se toarna si amestecul de faina. Se face treptat si se amesteca usor pana se omogenizeaza.

Citeste si despre Cum se face cea mai buna pasca cu branza si stafide

Intr-o tava rotunda de diametru 26 de cm, de preferat, se pune hartie de copt si se toarna trei sferturi din amestecul de aluat. Se lasa la cuptorul preincalzit la 180 de grade exact 12 minute. In acest timp se pregateste umplutura de branza. Se pun intr-un vas mai mare zaharul normal si vanilat, ouale, branza si se amesteca bine. Se adauga apoi stafidele si faina si se mixeaza din nou pana se obtine o pasta cremoasa.
Dupa cele 12 minute, se scoate tava din cuptor, se intinde frumos umplutura de branza, se pune restul de aluat peste umplutura si se lasa la cuptor pentru 30-35 de minute. Dupa acest timp, se scoate de la cuptor si se lasa la racit. Se inlatura cu atentie hartia de copt si dupa se face glazura. Se pun la foc mic intr-o craticioara toate ingredientele, se amesteca si se lasa sa se omogenizeze bine. Cand s-a racit putin, se toarna peste pasca rece. Este delicioasa si extrem de gustoasa.

sursa: click
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar pudra lapte branza stafide cacao foc mic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

cbt  | #1225
în poză, aluatul are nucă, iar brânza - coajă de portocală!
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1853 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019757 (s)