News Flash:

Toata lumea se pricepe sa faca ciorba de fasole. Dar reteta asta e speciala. Ingredientul secret pe care l-am stercurat imediat dupa ce a fiert fasolea

13 Ianuarie 2017
18105 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 g fasole alba
2 morcovi
o ceapa
o felie radacina telina
sare
4-5 felii bacon afumat
patrunjel
300 ml zeama de varza acra

Mod de preparare:

1. Fasolea se pune la inmuiat cu o seara inainte si a doua zi se pune la fiert cu apa curata. Se arunca apa de trei ori si apoi cu a patra apa se lasa la fiert.
2. La jumatatea timpului de fierbere, se verifica bobul de fasole si, daca este aproape gata, se pun legumele taiate marunt.
3. Se verifica daca au fiert legumele, apoi se pune zeama de varza, se lasa sa mai dea un clocot si se potrive?te de sare. Se aduce la masa cu bacon prajit si patrunjel.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciorba fasole retete ciorba
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1656 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020960 (s)