News Flash:

Tiramisu la pahar

26 Martie 2013
2248 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pachet piscoturi Savoiardi
3 galbenusuri
1 cutie mascarpone
200 ml frisca lichida
zahar pudra, dupa gust
cafea
putina pudra de cacao, pt. decor
cateva visine din dulceata
esenta de rom

Mod de preparare:

Am batut frisca si am lasat-o la rece, pana am pregatit restul. Am batut galbenusurile cu zahar pudra pe baia de abur si, pana s-au racit, am batut mascarpone pana a capatat consistenta unei spume. Am adaugat cateva picaturi de esenta de rom si am incorporat usor  crema de galbenusuri si frisca lichida.
Am inmuiat piscoturile in cafea cu rom si am inceput montarea in pahare: un strat piscoturi-un strat crema si tot asa pana am umplut paharele (ultimul strat a fost crema mascarpone). Am decorat cu piscoturi, pudra de cacao si visine din dulceata. Am lasat la rece pana in momentul servirii.

Tiramisu la pahar recomandat de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piscoturi savoiardi galbenusuri mascarpone frisca lichida cafea
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1596 (s) | 23 queries | Mysql time :0.025170 (s)