News Flash:

Tiramisu II

2 Septembrie 2011
1050 Vizualizari | 0 Comentarii
Tiramisu II
Ingrediente: 2 pachete de piscoturi 500 gr mascarpone 6 oua 400 gr zahar 200 gr smantana cacao 1 l cafea neindulcita un praf de sare esenta de midgale esenta de rom Mod de preparare: Galbenusurile se bate cu jumatate din cantitatea de zahar pana se topeste tot, apoi adauga mascarpone si se omogenizeaza bine. Se bat 3 albusuri de ou spuma cu praful de sare si restul de zahar si se pune peste compozitia cu galbenusuri, mestecand incet si bine. La sfarsit se pun smantana si esentele, incorporandu-le in crema. Intr-o tava inalta se asaza un rand de piscoturi inmuiate in cafea, se toarna jumatate din crema peste ele, apoi alt rand de piscoturi, plus restul de crema deasupra. Se pudreaza cu cacao si se da la rece pana a doua zi. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

grapefruit dulciuri amidon oua smantana knorr mediteranean
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2814 viz    0 com
1390 viz    0 com
1229 viz    0 com
1148 viz    0 com
1815 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1461 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021384 (s)