News Flash:

Tiramisu II

2 Septembrie 2011
1081 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Tiramisu II
Ingrediente: 2 pachete de piscoturi 500 gr mascarpone 6 oua 400 gr zahar 200 gr smantana cacao 1 l cafea neindulcita un praf de sare esenta de midgale esenta de rom Mod de preparare: Galbenusurile se bate cu jumatate din cantitatea de zahar pana se topeste tot, apoi adauga mascarpone si se omogenizeaza bine. Se bat 3 albusuri de ou spuma cu praful de sare si restul de zahar si se pune peste compozitia cu galbenusuri, mestecand incet si bine. La sfarsit se pun smantana si esentele, incorporandu-le in crema. Intr-o tava inalta se asaza un rand de piscoturi inmuiate in cafea, se toarna jumatate din crema peste ele, apoi alt rand de piscoturi, plus restul de crema deasupra. Se pudreaza cu cacao si se da la rece pana a doua zi. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

grapefruit dulciuri amidon oua smantana knorr mediteranean
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2880 viz    0 com
1499 viz    0 com
1265 viz    0 com
1182 viz    0 com
1843 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1699 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023811 (s)