News Flash:

Tiramisu cu portocale si zmeura

12 Decembrie 2014
2385 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca 230 gr gem de zmeura
cca 50 ml lichior de zmeura
cca 50 ml suc de portocale
mascarpone
450 gr smantana
cca 175 gr zahar
1 lingurita extract de vanilie
un pachet de piscoturi
zmeura proaspata sau congelata sau orice alte fructe doriti

Mod de preparare:

Mixeaza primele 3 ingredientele, apoi adauga mascarponele. Separat, mixeaza smantana la viteza mare, ca sa obtii o crema pufoasa. Adauga treptat zaharul si vanilia. Mixeaza pana se formeaza spuma. Pune un sfert din aceasta compozitie in cea cu mascarpone cu ajutorul unei linguri, apoi pune restul de smantana batuta.

Pune in straturi piscoturile si crema, iar la final decoreaza cu fructe. Lasa la racit 4-24 de ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tiramisu tiramisu fructe mascarpone retete piscoturi prajituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4378 viz    0 com
2145 viz    0 com
1680 viz    0 com
1979 viz    0 com
13037 viz    0 com
1992 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1901 (s) | 34 queries | Mysql time :0.028249 (s)