News Flash:

Tiramisu cu mai multe straturi de ciocolata

13 Ianuarie 2014
1595 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri de cacao
350 g de smantana
140 g de ciocolata, maruntita
220 g de crema de branza, la temperatura camerei
200 g de zahar
24 de piscoturi

Mod de preparare:


Intr-un vas de dimensiuni medii amesteca pudra de cacao cu 300 ml de apa calda pana ce obtii o crema. Apoi, in alt vas, amesteca ciocolata impreuna cu 60 g de smantana si incalzeste-le la microunde timp de 1 minut. Amesteca bine si lasa la racit, dupa care adauga crema de branza si zaharul. Cu ajutorul mixerului, continua sa amesteci timp de 2 minute, incorporand si restul de smantana.

Intr-o tava incapatoare toarna un strat din aceasta mixtura de ciocolata, apoi aranjeaza peste acesta mai multe piscoturi. Inainte de a pune piscoturile in tava, trece-le prin amestecul de cacao. Apoi, toarna un alt strat de ciocolata deasupra. Repeta procesul cu restul piscoturilor si apoi lasa la rece.
Tiramisu cu ciocolata dubla se serveste rece, pudrat cu cacao, alaturi de capsuni.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1597 (s) | 23 queries | Mysql time :0.024343 (s)