News Flash:

Tiramisu cu limoncello - reteta din Italia

19 Ianuarie 2016
17991 Vizualizari | 0 Comentarii
Tiramisu cu limoncello - reteta din Italia

Ingrediente:

lapte, usor caldut
1 pachet de piscoturi
cca 230 gr mascarpone, la temperatura camerei
cca 230 gr frisca + 300 gr
cca 50 gr zahar fin

Mod de preparare tiramisu cu limoncello:

1. Amesteca 230 gr frisca cu mascarpone, zahar si 2 linguri de limoncello. Omogenizeaza.
2. Amesteca restul de lapte cu limoncello (cca 75 ml limoncello si 175 ml lapte).
3. Cufunda fiecare piscot in bolul cu limoncello si lapte, apoi pune-le pe toate intr-un platou, intr-un singur strat.
4. Intinde crema obtinuta peste stratul de piscoturi.
5. Acopera cu alt strat de piscoturi, iar cu crema si tot asa pana la final.
6. Decoreaza cu 300 gr de frisca si baga in frigider pentru cel putin 8 ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tiramisu limoncello reteta tiramisu piscoturi tiramisu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1586 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026018 (s)