News Flash:

Tiramisu cu inghetata

23 Mai 2014
1380 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 chec cu ciocolata (cumparat sau facut in casa)
fulgi de ciocolata
1/4 cana de lichior de cafea
1 kg inghetata de cafea
frisca

Mod de preparare:

Checul inlocuieste blatul in tortul tiramisu cu inghetata. Taie-l in patru felii, pe lung. Pune folie alimentara intr-o tava de chec si asaza primul strat de chec. Insiropeaza-l cu lichiorul de cafea, cu ajutorul unei pensule. Pune un sfert de inghetata si intinde-o bine. Daca este foarte tare, o poti introduce la microunde, 15-20 de secunde, pentru a o modela mai usor. Procedeaza la fel cu fiecare strat, iar la sfarsit, acopera suprafata cu inghetata, apoi cu folia alimentara si baga tortul la congelator cateva ore, pana se intareste foarte bine. Scoate-l de la congelator, indeparteaza folia si taie-l in felii groase de 2.5 cm -3 cm fiecare. Pune o felie pe o farfurie, adauga putina frisca si presara cacao pe deasupra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete tiramisu retete inghetata tiramisu inghetata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

915 viz    0 com
1205 viz    0 com
1375 viz    0 com
3563 viz    0 com
1191 viz    0 com
1037 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1471 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022231 (s)