News Flash:

Tiramisu cu fructe de padure

29 Decembrie 2014
2157 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g piscoturi
500 g visine sau cirese
500 g mascarpone
4 oua
100 g zahar pudra
5 linguri zahar
750 ml suc de fructe de padure (facut din sirop sau gata preparat)
500 g zmeura
500 g afine
un praf de sare

Mod de preparare:

Intr-o tava mare, tapetata cu folie alimentara, se pun piscoturile inmuiate in sucul de fructe. Pentru crema se prepara ouale, albusurile batute spuma cu zaharul si sarea. Spuma de albusuri trebuie sa fie foarte tare. Apoi se mixeaza mascarpone cu galbenusurile si zaharul pudra pana devine o crema omogena. In crema de galbenusuri se incorporeaza albusurile batute spuma.

Peste primul strat de piscoturi se pune jumatate din crema si jumatate din cantitatea de fructe. Apoi urmeaza un al doilea strat de piscoturi imbibate in suc de fructe de padure, inca un strat de crema si restul de fructe.

Daca fructele de padure sunt foarte acrisoare, puteti sa pudrati tiramisu cu zahar pudra vanilat inainte de servire. E recomandat sa tineti prajitura la frigider inainte de a o consuma.

sursa: a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tiramisu tiramisu fructe retete usoare fara coacere retete revelion
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1637 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021075 (s)