News Flash:

Tiramisu cu crema de cocos

7 Ianuarie 2016
2678 Vizualizari | 2 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
3 linguri de cafea preparata
100 gr migdale
3-4 curmale mari
2 linguri fulgi ovaz
1 lingura nectar de cocos
1 lingurita cacao
un praf de sare
extract de vanilie

Pentru crema:
2 linguri psyllium hidratate in 100 ml lapte vegetal
150 gr caju
50-70 ml lapte de orez
3 linguri nectar cocos
10 lingurite lapte cocos
extract de vanilie
2-3 linguri carob
un praf de sare

Mod de preparare:

Adauga in vasul robotului de bucatarie migdalele, curmalele, ovazul, cacaoa si sarea. Mixeaza bine pana devin fainoase. Incorporeaza apoi cafeaua, nectarul de cocos si vanilia. Amesteca totul foarte bine pana obtii o compozitie omogena. Asaza compozitia in tava detasabila si preseaz-o usor cu o lingura.

Adauga apoi in robotul de bucatarie toate ingredientele pentru crema, mai putin carobul. Mixeaza totul foarte bine pana obtii o crema fina, omogena. Adaug-o in tava peste blat. Presara deasupra carobul. Lasa prajitura la rece timp de minim doua ore inainte de a o servi.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

reteta tiramisu tiramisu crema retete usoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1310 viz    0 com
1260 viz    0 com
22585 viz    0 com
1773 viz    0 com
2859 viz    0 com

Comentarii (2)

Billydep  | #1251
wh0cd8421954 Retin-A
Billydep  | #1424
wh0cd417752 buy advair get more information
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1211 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024432 (s)