News Flash:

Tiramisu cu ciocolata si amaretto

11 Octombrie 2013
2242 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

un pachet piscoturi
4 oua
lichior amareto (o cescuta)
1 ciocolata amaruie
2 cutii mascarpone de 250g
4 linguri cu varf zahar
1 esenta de rom
1 plic zahar vanilat
2 cani cafea
 
Mod de preparare:

Se separa albusul de galbenusuri. Galbenusurile se freaca cu cele 4 linguri de zahar, esenta de rom si zaharul vanilat pana se face spuma. Apoi se adauga cele 2 cutii de mascarpone si se amesteca. Peste compozitia rezultata se adauga albusurile batute spuma si se amesteca usor de sus in jos. Se amesteca cele 2 cani de cafea cu lichiorul amareto si in lichidul rezultat se inmoaie timp de 2 sec fiecare piscot.
Se aseaza pe o tava un rand de piscoturi, un strat de crema, inca un rand de piscoturi si un ultim strat de crema. Deasupra se orneaza cu ciocolata, preferabil taiata cu cutitul sau data prin razatoare.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1494 viz    0 com
2212 viz    0 com
8827 viz    0 com
1276 viz    0 com
1151 viz    0 com
2088 viz    0 com
1556 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1698 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029300 (s)