News Flash:

Tiramisu cu capsuni

25 Februarie 2013
4554 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 gr mascarpone
500 gr capsuni
200 gr smantana
10 piscoturi
 
Mod de preparare:

Bate bine smantana pana cand obtii o frisca consistenta. Incorporeaza incet si branza mascarpone si lasa la rece cateva minute. Separat, paseaza capsunile. In cupe individuale, asaza in straturi piscoturile, crema de mascarpone si capsunile. Ultimul strat este bine sa fie de crema alba. Pe deasupra mai poti rade si putina ciocolata neagra.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mascarpone capsuni smantana piscoturi frisca consistenta crema alba
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1420 viz    0 com
4389 viz    0 com
2638 viz    0 com
2462 viz    0 com
1814 viz    0 com
1648 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1780 (s) | 34 queries | Mysql time :0.026054 (s)