News Flash:

Tiramisu cu caise

25 Iunie 2012
3014 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 gr piscoturi
250 gr mascarpone
500 gr caise
200 gr frisca lichida batuta
zahar pudra dupa gust
2 linguri lichior crema mascarpone
cafea pentru inmuiat piscoturile
1 plic zahar vanilat
cacao pentru pudrat
zahar

Mod de preparare:


Caisele se spala, se scot samburii si se taie felii. Se pun intr-o cratita cu zahar dupa gust, preferabil sa fie mai acrisor, si se fierb pana se inmoaie. Se lasa la racit.

Mai intai se prepara crema. Se bate bine frisca, se adauga mascarpone, zahar si zahar vanilat, lichior si se mixeaza bine. Separat se prepara cafeaua fara zahar si se lasa la racit.

Piscoturile se inmoaie in cafea, se aseaza pe o tava, se pune un strat de crema, se pudreaza cu cacao, apoi se pun caise din dulceata rezultata cu putina zeama, iar un rand de piscoturi inmuiate in cafea, crema....cacao si decorati dupa imaginatie cu caise. Se tine la frigider cca 3 ore, sau chiar o noapte.
Tiramisu cu caise a la Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piscoturi mascarpone caise zahar pudra piscoturile zahar vanilat cacao
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3000 viz    0 com
1536 viz    0 com
1334 viz    0 com
1332 viz    0 com
2683 viz    0 com
4169 viz    0 com
2439 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1902 (s) | 23 queries | Mysql time :0.032957 (s)