News Flash:

Tiramisu cu cafea si limeta

20 August 2014
1727 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

800 g piscoturi pentru sampanie
500 g branza mascarpone
4 oua
150 ml rom alb
300 g zahar tos
300 ml frisca lichida
500 ml cafea lichida
cacao pentru pudrat
coaja rasa de la 2 limete

Mod de preparare:

Intr-un bol se pun la fiert la bain-marie doua oua intregi si doua galbenusuri, impreuna cu 100 g zahar. Se mixeaza pana ce compozitia devine spumoasa si este calduta. Se ia de pe foc, se adauga branza mascarpone si coaja rasa de limeta. Separat se mixeaza frisca impreuna cu zaharul ramas, se pune peste compozitia cu oua si se amesteca. Cafeaua lichida si romul se pun intr-un bol larg, se introduc rapid piscoturi de sampanie, se scurg si se asaza intr-o tava inalta. Se toarna deasupra amestec de frisca si branza, se pune un nou strat de piscoturi, din nou compozitie si se introduce la rece. Înainte de servire se pudreaza cu cacao, se taie felii si se serveste.

sursa: taifasuri
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete tiramisu tiramisu cafea tiramisu limeta retete italiene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1651 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024286 (s)