News Flash:

Tiramisu autentic - Reteta originala de la un celebru bucatar italian

12 Septembrie 2017
60315 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

500 g mascarpone
350 g piscoturi
200 ml smantana dulce
10 linguri zahar
6 oua separate
cafea rece
cacao pudra
lichior

Citeste si Cum sa faci cel mai bun tiramisu de casa cu piscoturi! Ingredientul secret a fost dezvaluit de cofetari

Mod de preparare:

Se mixeaza galbenusurile cu zaharul.
Se mixeaza albusurile spuma, apoi se adauga mascarponele in compozitie si se omogenizeaza.
Se adauga lichiorul si smantana si se omogenizeaza.
Se cufunda piscoturile in cafea, apoi se aranjeaza un strat pe un platou. Se acopera cu crema pregatita cu mascarpone si cu putina cacao.
Se acopera cu al doilea strat de piscoturi, apoi se repeta cu un strat de mascarpone, unul de cacao si tot asa pana la final.
Se lasa tava in frigider 2-3 ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

mascarpone smantana dulce zahar cafea rece frigider
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Ionela  | #1513
De ce va tot insusiti retetele altora? E frumos ce faceti?
Furt se numeste ce faceti voi.
Toate, absolut toate retetele sunt furate
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1481 (s) | 24 queries | Mysql time :0.013232 (s)