News Flash:

Tiramisu autentic - Iata reteta originala

8 Martie 2016
7872 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr mascarpone
350 gr piscoturi
10 linguri zahar
cafea rece
cacao pudra
putin lichior
6 oua separate
200 ml smantana dulce

Mod de preparare:

1. Mixeaza galbenusurile cu zaharul.
2. Mixeaza albusurile spuma, apoi pune in compozitie mascarponele. Omogenizeaza.
3. Adauga lichiorul si smantana. Omogenizeaza.
4. Cufunda piscoturile in cafeaua, apoi pune un strat intr-un platou. Acopera cu crema pregatita cu mascarpone si cu putina cacao.
5. Acopera cu al doilea strat de piscoturi, iarasi si cu mascarpone si cacao si tot asa pana la final.
6. Baga tava in frigider pentru 2-3 ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

reteta tiramisu mascarpone tiramisu retete italiene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1567 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018749 (s)