News Flash:

Tiramisu

12 Mai 2011
2068 Vizualizari | 0 Comentarii
Tiramisu
Ingrediente: 1 pachet piscoturi pentru Tiramisu 1 cutie mascarpone 1 cutie frisca Hulala 3 oua 150 gr zahar esenta de rom cacao cafea fara zahar sau ness fara zahar Mod de preparare: Se freaca zaharul cu galbenusurile. Dupa ce amestecul devine spumos, se adauga cutia de mascarpone si se amesteca bine (se poate folosi mixerul). Separat se bate frisca si se pune peste compozitia de mai sus, amestecand pana cand se omogenizeza bine. Se adauga esenta de rom. Intr-un vas, se pune un strat subtire din crema obtinuta, apoi se pun piscoturile (trecute prin cafea, foarte putin, doar sa se umezeasca), unul langa altul, ca sa acopere toata suprafata vasului. Peste ele se pune un strat de crema, apoi alt strat de picoturi, terminandu-se cu crema, peste care se pudreaza cacao.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

frisca hulala amidon
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2233 viz    0 com
1137 viz    0 com
3457 viz    1 com
1077 viz    0 com
3050 viz    0 com
3425 viz    0 com
1454 viz    0 com
1553 viz    0 com
1233 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1775 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020502 (s)