News Flash:

Tipuri de mic dejun servit in vacante

7 Octombrie 2013
1112 Vizualizari | 0 Comentarii
Atunci cand iti planifici o calatorie, ai posibilitatea sa-ti rezervi o cazare cu mic dejun inclus. Daca nu-ti doresti sa ai parte de o dezamagire in vacanta, trebuie sa fii foarte atent la ce au de oferit.

Produse cerealiere: cereale calde sau reci, paine, briosa, tarta, gogosi englezesti, gofre, placinte, batoane de cereale, alte alimente din aceasta gama

Legume si fructe: mere, caise uscate, banane, suc de fructe, grepfrut, pepene, portocale, struguri.

Produse lactate: lapte, dar si branza, iaurt de baut, lapte batut.
     
Cateva exemple de mic dejun:
Mic dejun continental: Suc de fructe proaspete, ceai, ciocolata, lapte, unt, gem, croasante-briose, paine
Mic dejun oriental: Ceai de menta, orez, carne de miel, cuscus, salata taboule, paine libaneza, agrume, pateuri
Mic dejun asiatic: Ceai verde, tofu, peste crud, orez, crochete de creveti, seminte de bambus, seminte de soia.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2090 (s) | 34 queries | Mysql time :0.046785 (s)