News Flash:

Tian de legume

24 Iunie 2011
2066 Vizualizari | 0 Comentarii
Tian de legume
Ingrediente: 2 dovlecei 2 vinete mici 3 rosii 1 ardei 3 cartofi albi 2 cartofi dulci sare piper verdeturi de Provence cascaval ras parmezan 3 linguri ulei de masline 1 ceapa rosie Mod de preparare: O ceapa tocata marunt se caleste cu ulei intr-o tigaie. Apoi se pune intr-o tava yena unsa cu ulei. Legumele se spala cu tot cu coaja si se taie felii rotunde si uniforme. Se pun feliile de legume in straturi peste ceapa. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, verdeturi de Provence si setropeste cu ulei de masline. Se acopera tava cu o folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 50 de min. Dupa aceea se da la o parte folia jos, se presara cascaval si parmezan si se mai da inca 10 minte la cuptor. Dupa ce s-a rumenit se scoate si se serveste cald. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.edelicios.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ovaz tocator sarmale placinte gogosar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2470 viz    0 com
1343 viz    0 com
1765 viz    0 com
1157 viz    0 com
2411 viz    0 com
2520 viz    0 com
7133 viz    0 com
2276 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1466 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013127 (s)