News Flash:

Tian de legume

24 Iunie 2011
1883 Vizualizari | 0 Comentarii
Tian de legume
Ingrediente: 2 dovlecei 2 vinete mici 3 rosii 1 ardei 3 cartofi albi 2 cartofi dulci sare piper verdeturi de Provence cascaval ras parmezan 3 linguri ulei de masline 1 ceapa rosie Mod de preparare: O ceapa tocata marunt se caleste cu ulei intr-o tigaie. Apoi se pune intr-o tava yena unsa cu ulei. Legumele se spala cu tot cu coaja si se taie felii rotunde si uniforme. Se pun feliile de legume in straturi peste ceapa. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper, verdeturi de Provence si setropeste cu ulei de masline. Se acopera tava cu o folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 50 de min. Dupa aceea se da la o parte folia jos, se presara cascaval si parmezan si se mai da inca 10 minte la cuptor. Dupa ce s-a rumenit se scoate si se serveste cald. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.edelicios.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ovaz tocator sarmale placinte gogosar
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2321 viz    0 com
1247 viz    0 com
1695 viz    0 com
1066 viz    0 com
2302 viz    0 com
2405 viz    0 com
6758 viz    0 com
2157 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1747 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019461 (s)