News Flash:

Ti-o jur: mananci o portie si mai ceri nu una, ci doua - Paste cu carne si sos

6 Iulie 2017
931 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g pulpe dezosate
200 g de antricot (carne porc)
1 ardei capia, 1 apio telina
1 ceapa mare alba
3 catei usturoi
1 morcov
1 ardei iute rosu
o andiva
30 de grame seminte anason
o radacina de ghimbir
20 g  ghimbir praf

Citeste si reteta de Paste cu ton la cuptor

200 g de sos soia
200 g de lapte de cocos
200 g de sos dulce iute
200 g zahar alb
o legatura de ceapa verde
50 g seminte de susan
200 g de ulei de floarea soarelui

Mod de preparare:

Se taie carnea fidelute, se marineaza cu sosul de soia si ghimbir, legumele se taie fidelute, cepa se taie in felii mai groase.
Prima oara se incinge uleiul, se adauga feliute de ardei iute, un catel de usturoi, seminte de anason, si dupa se pune toata carnea. Se lasa pana devine alba, frageda si se adauga sos de soia, zahar si ghimbir.
Se da la o parte carnea dupa 5 minute si se pregateste wok-ul pentru legume. Se incinge uleiul, se adauga primele legume mai tari dupa care, se adauga si cele care se prepara mai repede (apio).
Lasam legumele pana se rumenesc putin (al dente). Cand legumele sunt aproape gata, adaugam carnea, laptele de cocos, sosul dulce-iute, sos de soia. Se lasa maximum 5 minute si preparatul este gata.

sursa: pro tv
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pulpe dezosate seminte anason ceapa verde ghimbir
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1547 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019288 (s)