News Flash:

Ti-aduci aminte de biscuitii copilariei? - Cea mai populara reteta de cand eram eu mici

9 Mai 2017
16226 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 gr unt (untura)
200 gr zahar
3 oua
3 linguri lapte
3 linguri smintina
2 pliculete praf de copt
esenta vanilie
1 kg faina
50 gr zahar pudra

Mod de preparare:

1. Cerne faina si praful de copt.
2. In alt bol mixeaza zaharul cu untul.
3. Adauga treptat cite un ou peste unt, apoi smintina, laptele si esenta de vanilie. Omogenizeaza cu o lingura de lemn.
4. Treptat incorporeaza faina. Omogenizeaza.
5. Acopera aluatul in folie si baga-l in frigider pentru circa o ora.
6. Scoate-l, desfa-l din folie si da-l prin masina de tocat cu aparat special.
7. Pune biscuitii intr-o tava neunsa si baga-i in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru 15-20 de minute sau pina cind se rumenesc usor.
Serveste-i cu zahar pudra.

sursa: sanatatea
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

biscuiti spritati biscuiti fragezi
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1524 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015988 (s)