News Flash:

The Body

9 Noiembrie 2011
1057 Vizualizari | 0 Comentarii
The Body
Ingrediente: 3 cl sirop de mango 10 cl zer 3 cl piure de cocos apa minerala Mod de preparare: Se mixeaza bine cu gheata in shaker siropul de mango, piureul de cocos si zerul, dupa care se toarna intr-un paahr ingust pentru bauturi lungi. La final se completeaza cu apa minerala.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

feta bucataria internationala galliano inghetata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1062 viz    0 com
1067 viz    0 com
1011 viz    0 com
1061 viz    0 com
1026 viz    0 com
962 viz    0 com
2532 viz    2 com
1166 viz    0 com
1017 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1586 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016883 (s)