News Flash:

The Body

9 Noiembrie 2011
1081 Vizualizari | 0 Comentarii
The Body
Ingrediente: 3 cl sirop de mango 10 cl zer 3 cl piure de cocos apa minerala Mod de preparare: Se mixeaza bine cu gheata in shaker siropul de mango, piureul de cocos si zerul, dupa care se toarna intr-un paahr ingust pentru bauturi lungi. La final se completeaza cu apa minerala.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

feta bucataria internationala galliano inghetata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1080 viz    0 com
1111 viz    0 com
1050 viz    0 com
1097 viz    0 com
1053 viz    0 com
996 viz    0 com
2656 viz    2 com
1193 viz    0 com
1053 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1247 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021840 (s)