News Flash:

Terine de pui cu cascaval, dovlecel si mar

25 Martie 2011
898 Vizualizari | 0 Comentarii
terine de pui
Timp de preparare:
40 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:

400 g carne tocata de pui
1 dovlecel mic
1 mar
30 g cascaval
1 ceapa rosie
4 lingurite zeama de lamaie
1/2 gogosar acru
1 ou
6-8 catei de usturoi
1 lingurita usturoi granulat
2 linguri ulei de masline
1 lingurita boia iute + dulce
1/2 lingurita chili
2 linguri pesmet
1 lingurita patrunjel uscat
1 lingura ketchup
2 lingurite mustar
3-4 foi de dafin
sare, piper, cimbru

Mod de preparare:
Amestecati carnea tocata de pui cu toate condimentele, oul, pesmetul, mustarul, sare si piper. Zdrobiti 5 catei de usturoi si adaugati-i peste carne impreuna cu uleiul de masline. Omogenizati compozitia. Taiati felii dovlecelul, marul si cascavalul.
Asezati pe bucati de folie de aluminiu felii de mar si dovlecel, un strat de carne de 1,5 cm grosime, acoperiti cu o felie de cascaval, puneti deasupra o felie de ceapa rosie (maslina, rosie, gogosar, etc), indoiti marginile foliei in sus si puneti terinele pe gratar. Lasati la foc mic 15 minute, apoi inca 5 minute la foc mediu.
Scoateti-le pe un platou cu tot cu folie, ca sa nu se scurga zeama de la carne.
Indepartati cu grija folia si decorati platoul cu fasii de gogosar, felii de lamaie, catei de usturoi.
Se serveste cu salate sau muraturi.

cascaval dovlecel terine ceapa rosie gogosar boia iute usturoi placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1653 (s) | 36 queries | Mysql time :0.015926 (s)

loading...