News Flash:

Te lingi pe degete de bune ce ies - Briose cu nuca de cocos si frisca

29 Iunie 2017
13467 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente (pentru 10 muffins):

3 oua
150 g zahar
250 g faina de cocos (225 g cocos + 25 g faina)
250 ml frisca lichida (200 ml frisca + 50 ml lapte)
un pliculet zahar vanilat
12 g praf de copt

Mod de preparare:

Mixam intai bine ouale impreuna cu zaharul, pana acesta din urma se topeste, dupa care adaugam nuca de cocos (si cele 25 g faina) si amestecam bine pina se incorporeaza impreuna cu celelalte ingrediente. Adaugam frisca, in cazul meu frisca + laptele, zaharul vanilat, mixam bine, bine si punem vasul in frigider pentru 20 de minute. Dupa ce a trecut timpul de stat in frigider, adaugam praful de copt, amestecam bine din nou, punem compozitia in formele de muffins, atentie doar pe trei sferturi umplem formele, ca sa aiba loc sa creasca.
Bagam tava in cuptorul preincalzit la 180 de grade, timp de 20 de minute.
Le-am lasat sa se raceasca bine, bine, apoi le-am asezat pe un platou, la cele in forma de floarea soarelui le-am lipit niste bombonele micute (s-au lipit foarte usor),

sursa: danielaincucina
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

frisca lichida platou
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1755 (s) | 37 queries | Mysql time :0.026321 (s)