News Flash:

Te cucereste de la prima muscatura! Snitel de porc in crusta de parmezan

8 Iunie 2017
1528 Vizualizari | 0 Comentarii
Un snitel crocant in crusta de parmezan se potriveste de minune alaturi de o portie de legume, pentru o masa satioasa si apetisanta.
Ingrediente:

70 g rucola
3-4 linguri ulei
½ lamaie
1 lingura capere
100 g pesmet
30 g parmezan
1 ou
1-2 linguri faina
650 g carne de porc, taiata felii
cartofi noi
, optional
legume, optional
sare
piper

Mod de preparare:

Dai la blender rucola, spalata si scursa, impreuna cu 2 linguri de ulei si zeama de lamaie. Amesteci cu caperele. Combini pesmetul cu parmezanul ras. Separat, bati oul intr-un bol. Condimentezi carnea cu sare si piper, dupa gust. Presari pe ea putina faina.
Dai prin ou, apoi prin compozitia cu pesmet, pana acoperi bucatile de carne in totalitate. Incingi putin ulei intr-o tigaie. Rumenesti friptura, timp de 3-5 minute, pe fiecare parte, pana isi schimba culoarea. Servesti cu dressingul din rucola, cartofi noi si legume, daca vrei.

sursa: click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rucola capere faina cartofi noi pesmet friptura
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1686 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020154 (s)