News Flash:

Te cucereste de la prima muscatura - Negresa cu banane

9 Iunie 2017
1133 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

60 de grame de unt
120 de grame de ciocolata alba
2 banane medii, facute pasta
1 ou
100 de grame de zahar
un sfert de lingurita de sare
1 lingurita de esenta de vanilie sau alta aroma, in functie de preferinte
160 de grame de faina
putin zahar pudra pentru a orna negresa

Mod de preparare:

1. Pune ciocolata si untul intr-un vas.
2. Pune vasul in cuptorul cu microunde si lasa-l timp de 30 de secunde.
3. Amesteca bine cele doua ingrediente.

4. Dupa aceea se adauga zaharul.
5. Urmatorul pas este sa pui bananele, oul, sarea si esenta de vanilie peste ciocolata si unt.
6. Amesteca bine toate ingredientele.

7. Dupa aceea poti adauga treptat si faina, amestecand bine.
8. Pune intr-o tava hartie de copt.
9.  In tava vei turna amestecul. Dupa aceea pune tava la cuptor.

10. Lasa prajitura in cuptor timp de 15 sau 20 de minute pana este gata. Ca sa verifici daca prajitura este coapta, testeaz-o cu scobitoarea.
11. La final se scoate din cuptor si se lasa la racit. Se taie bucati, dupa care se lasa acoperita pana va fi servita. Inainte de a fi mancata, peste ”negresa” cu banane poti pune zahar pudra.

sursa: teo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

unt ciocolata alba banane faina cuptor
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1739 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015030 (s)