News Flash:

Te asigur ca mofturosii din casa o sa le manance pana la ultima - Chiftele de dovlecei

28 Iunie 2017
19604 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 dovlecei
1 ou
4-5 linguri branza rasa telemea (sau cascaval)
sare
piper
2 linguri faina
praf de usturoi (sau un catel de usturoi tocat marunt)
ulei pentru prajit
patrunjel

Citeste si Asa de bune, ca nu te lasi pana nu le termini - Chiftelute de legume

Mod de preparare:

Dovleceii se curata de coaja, se rad intr-un castron si se presara cu sare. Se lasa sa stea o ora (minim) si se storc bine de zeama care s-a lasat.
Se pun in alt castron, se adauga oul, branza rasa, faina, usturoiul, piper si sare, patrunjel tocat, amestecand totul bine.
Se ia cu lingura din compozitie si se pune intr-o tigaie in ulei incins sa se prajeasca, iar apoi le punem pe hartie, sa asoarba uleiul de la prajit.
Se servesc reci sau caldute. Din aceasta compozitie, mie mi-au iesit 16 chiftele.

sursa: retete culinare
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

castron
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1663 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013560 (s)