News Flash:

Tartine cu rosii si sos pesto

15 Mai 2014
1194 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

6 rosii
felii de paine taiate cu forma rotunda
1 albus batut
2 linguri sos pesto

Mod de preparare:


Incingem cuptorul la 220 grade ungem o tava cu 12 forme de briose. Ungem feliile de paine cu albus si le asezam in forme. Taiem rosiile in felii groase de 0,5 cm grosime si le asezam in tava deasupra feliilor de paine. Bagam la cuptor timp de 12 minute. Rasturnam tartinele pe un platou. Se servesc cu sos pesto si sare dupa gust.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete aperitive retete tartine tartine rosii sos pesto
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2007 viz    0 com
3301 viz    0 com
1599 viz    0 com
1466 viz    0 com
1719 viz    0 com
3108 viz    0 com
2423 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1596 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022622 (s)