News Flash:

Tartine cu pasta din oua fierte tari

10 Mai 2011
3874 Vizualizari | 0 Comentarii
Tartine cu pasta din oua fierte tari
Ingrediente: 3-4 oua o lingurita cu varf mustar o lingura zeama de lamaie un varf de cutit de piper sau dupa gust cca 100 g unt sau untdelemn sau 100 ml smantana o ceapa mijlocie sardele sau pasta de sardele Preparare: Ouale fierte tari se taie marunt cu cutitul, se adauga mustarul, zeama de lamaie si untdelemnul treptat, ca la maioneza, sau se leaga pasta cu unt moale sau smantana. Cine doreste, pune ceapa rasa fin sau ceapa verde, taiata marunt, cu frunze cu tot, piper macinat si pasta de sardele (ansoa) sau sardele cu tot untdelemnul (in care caz nu se mai pune untdelemn sau unt, sau se pune numai cit este necesar, ca sa se lege compozitia). Se ung tartinele si se decoreaza dupa gust.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane tartine oua lamaie smantana calcan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1160 viz    0 com
1302 viz    0 com
1055 viz    0 com
1171 viz    0 com
1261 viz    0 com
1240 viz    0 com
1040 viz    0 com
1196 viz    0 com
2087 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1712 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019323 (s)