News Flash:

Tartine cu oua si rosii

10 Mai 2011
1151 Vizualizari | 0 Comentarii
Tartine cu oua si rosii
Ingrediente: felii de franzela rosii unt oua fierte tari gogosari masline Preparare: 1. Feliile de rosii se taie de aceeasi marime cu feliile de franzela sau de chifle destinate pentru tartine. 2. Feliile de franzela sau jumatatile de chifla, se ung cu unt, deasupra se aseaza cate o felie rotunda de rosie, iar peste rosie se pun felii de oua fierte tari. 3. Pentru obtinerea unui aspect mai decorativ, felia de ou se taie in doua, si se aseaza cu albusul spre interior, si cu galbenusul spre exterior (margine), intre ele punandu-se cate o steluta taiata din gogosar rosu, sau un cerculet de maslina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane tartine oua rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1280 viz    0 com
1049 viz    0 com
1156 viz    0 com
1248 viz    0 com
1233 viz    0 com
1027 viz    0 com
1169 viz    0 com
2073 viz    0 com
2053 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1594 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020237 (s)