News Flash:

Tartine cu margarina si sardele

10 Mai 2011
1070 Vizualizari | 0 Comentarii
Tartine cu margarina si sardele
Ingrediente: 250 g margarina o cutie de sardele de cca 200 g cca 20 g masline 2-3 castraveciori acri (cca 100-130 g ) 3 lingurite cu virf de mustar un gogosar rosu sare Preparare: Margarina pastrata intr-un loc mai cald in bucatarie, 2-3 ore, se freaca cu furculita pina cind devine ca o alifie (se va trece chiar pe un vas cu apa calda sau pe marginea sobei, fara sa se topeasca). Maslinele se taie in bucatele mici chiar de pe sambure (inlaturind coaja daca se desprinde usor). Gogosarul se taie in cubulete mici. Castravetii se taie in felii subtiri, pe lungime, feliile se suprapun si se taie in forma de chibrit, apoi pe latime, in cubulete (fara sa se scurga de zeama).Cind marginea este moale, se pun toate ingredientele mentionate si 1/2 lingurita cu sare fina, amestecand compozitia cu furculita pina cand se omogenizeaza ca o pasta, apoi se adauga sare si mustar, daca mai este nevoie.Cu pasta se ung feliile de franzela sau cornuri.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane tartine branza sarata calcan
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3466 viz    0 com
3610 viz    0 com
1119 viz    0 com
3359 viz    0 com
1584 viz    0 com
1562 viz    0 com
1052 viz    0 com
1579 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1608 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019991 (s)